Witamy u Jancoka

Witajcie w nowo wybudowanym obiekcie „U Jancoka”, usytuowanym przy drodze wiodącej z Bukowiny Tatrzańskiej do wsi Brzegi. Znajdujemy się nieco z boku zatłoczonych okolicznych kurortów, jednocześnie bardzo blisko popularnych, turystycznych atrakcji okolicy, jak Terma Bukowina czy Kotelnica Białczańska.

Oferujemy 10 pokoi gościnnych z łazienkami, TV i dostępem do bezprzewodowego internetu. Zmotoryzowani zostawią swoje samochody na bezpiecznym, bezpłatnym parkingu obok domu wypoczynkowego. Dzieciom z pewnością spodoba się duży ogród ze zjeżdżalnią, huśtawkami i trampoliną. Jest tam również miejsce na ognisko czy zorganizowanie grilla. Na parterze domu znajduje się przestronna sala jadalniana i salonik rekreacyjny z kominkiem.

Atrakcje

W zimie narciarze będą mogli spróbować swoich sił na okolicznych stokach. Od wiosny do jesieni zapraszamy do naszej bacówki z regionalnymi, podhalańskimi wyrobami. Organizujemy również kuligi i przejażdżki zaprzęgiem konnym.

Szczegóły oferty noclegowej w zakładkach menu.

Jesteśmy uczestnikami programu Karta Tatrzańska

Karta Tatrzańska

Certyfikat producentów naturalnych i ekologicznych produktów

Szanowni Państwo!

Miło nam poinformować, że zarówno nasza "Bacówka u Jancoka" jak również nasz obiekt otrzymały prestiżowy certyfikat Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Małopolska.

Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Małopolska ma na celu przede wszystkim promocję żywności naturalnej (tradycyjnej, lokalnej, regionalnej, ekologicznej). Od lipca 2014 roku Małopolska jest częścią Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego (ESRDzK), która istnieje od 1995 r. Skupia producentów, przetwórców, restauratorów, sprzedawców z poszczególnych regionów Europy, ma też na celu zachowanie i rozwój tradycji kulinarnych, charakterystycznych dla regionów. Regionalne Dziedzictwo Kulinarne można traktować jako specyficzny „znak jakości” dla żywności lokalnej, ekologicznej, naturalnej, tradycyjnej i regionalnej.

U Jancoka - certyfikat

Noclegi u Jancoka - certyfikat ERP